Тернопільські актори отримали "Золоту рибку"

Нещодавно колектив Тернопільського академічного обласного театру актора і ляльки повернувся з творчої поїздки. У Херсоні відбувся відкритий фестиваль вистав для дітей «Кришталеві вітрила», у якому взяли участь тринадцять театрів з десяти міст України.

Митці з різних куточків країни зібралися для того, щоб порадувати дітлахів своєю творчістю.Для показу тернопільські лялькарі привезли казку-комедію «Небилиці про Курочку Рябу» за п’єсою Артема Макєєва. Вистава є не лише улюбленою серед глядачів, але й нагороджена дипломами на інших творчих проектах.

Маленькі глядачі, а також колеги з інших театрів високо оцінили роботу режисера заслуженого артиста України Володимира Лісового та майстерну гру акторів, зокрема заслуженого артиста України Тараса Іванківа, Богдана Брантюка, Дмитра Татарінова, Тетяни Кошильовської та Євгенії Ішутіної-Дробей.

По закінченню вистави колектив нагородили дипломом, а також незвичайним подарунком – золотою рибкою, яка живе у символічному акваріумі у вигляді кубка з емблемою фестивалю та виконує усі бажання, — розповіли в Тернопільському обласному академічному театрі актора і ляльки.


Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також