Понад півсотні маленьких тернополян взяли участь у велогонці. Фоторепортаж

Понад півсотні маленьких тернополян змагалися хто з них швидше та вправніше їздить на велосипеді. Велосипедні перегони "Круті віражі" організовують для малечі вже другий рік поспіль.


У перегонах брали участь діти від 2-х до 10-ти років. Змагання відбувалися на центральній алеї парку Шевченка.

— Це вже другі "Круті віражі", які ми організовуємо у місті Тернополі, таким чином популяризуючи велоспорт серед дітей. Тут змагаються діти різних вікових категорій. Від 2 до 4 років діти ідуть на біговелах, а від 4 до 10 вже на велосипедах. На змагання сьогодні прийшло понад півсотні учасників, кожного року на "Круті віражі" приходить дуже багато дітей. Ці змагання також популяризують велосипед, як альтернативний вид транспорту, дітки можуть показати та проявити себе і головний плюс ми їх заохочуємо подарунками та призами, — повідомила заступник Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Тетяна Барна.

Після перегонів учасники та переможці отримали нагороди та подарунки від партнерів заходу. Організаторами велосипедних перегонів є Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення спільно з Тернопільським осередком Федерації велосипедного спорту України.




Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також