"Правий Сектор" чекає на Потапа в Тернополі

Активісти "Правого сектору" Тернопільщини висловились стосовно концерту Потапа і гурту "Mozgi" в Тернополі. Зокрема, у повідомленні, яке розмістили у соцмережах, вони повідомили про бойкот виступу столичної зірки. 

Поки війна йде на сході країни, промосковські послідовники продовжують культурну експансію по всіх теренах. 
Наразі це черговий концерт низькосортної російської попси "Mozgi" на чолі з Потапом, який вже отримував на горіхи в Тернополі, за часів Януковича і від того часу не з'являвся. Окрім того, не можна пробачати морально ганебного вчинку Потапа, а саме виступу в Росії, з опущеними штанами. Саме в такому образі він представлявся українським співаком,  йдеться в повідомленні.

 "Правий сектор"Тернопільщини вважає ці вчинки, такими, що підривають репутацію України, та знищують вагомість такого терміну як народний артист України, а також нищать українську культуру, та патріотичне середовище.


Ми оголошуємо бойкот концерту Потапа та гурту "Mozgi", і розцінюємо його як такий, що сприяє експансії російської культури, та загрожує культурному становищу країни. А особливо в час війни. А також закликаємо всіх свідомих українців, представників культури, музикантів, прийти і продемонструвати що нам не потрібен пострадянський, низькосортний, російськомовний шлак. Залишаємо за собою право, діяти в інтересах України, та захищати її всіма доступними методами,  наголосили активісти. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також