У Тернополі запустили сайт, де жителі міста зможуть повідомляти про правопорушення анонімно. Фото

У Тернополі запустили онлайн-платформу "bezpechne.community" для спілкування з поліцією. За допомогою сервісу тернополяни зможуть легко комунікувати з правоохоронцями та подавати анонімні заяви про правопорушення.


За словами модератора онлайн-платформи "bezpechne.community" у місті Тернопіль Ірини Білик, сервісом скористалися вже троє тернополян.


— Платформа "bezpechne.community" створена для забезпечення кращої взаємодії поліції з громадськістю. Оскільки багато людей помічають правопорушення, але немає часу звертатися з заявою до поліції. Тому вирішили, щоб громада оперативно та швидко повідомляла про правопорушення запустили сайт, де заявку можна заповнити, як від власного іменні та й анонімно та повідомити про те, чи інше правопорушення,  повідомила ДОБІ модератор онлайн-платформи "bezpechne.community" у місті Тернопіль Ірина Білик.

Тернопіль став другим містом, де запустили онлайн-платфоруму.

Як стверджує модератор сервісу Ірина Білик, сайт "bezpechne.community" має дві функції.

— Онлайн-платформа має дві функції: перша — "запитай поліцейського", де тернополяни можуть повідомити правоохоронців пре те, чи інше правопорушення. Просто заповнивши поле з адресою, де ви бачите порушення та своє ім'я. Також повідомляти можна анонімно, вказавши будь яке ім'я. Друга функція поки в процесі розробки називається "Електронний кабінет дільничного". В цьому кабінеті тернополяни зможуть побачити основну інформацію про свого дільничного та навіть написати йому приватне повідомлення. На сайті крім анонімних можна подати і офіційне звернення в поліцію, — повідомила ДОБІ модератор онлайн-платформи "bezpechne.community" у місті Тернопіль Ірина Білик.

На сайті "bezpechne.community" тернополяни можуть повідомляти про порушення правил дорожнього руху, про незаконну стихійну торгівлю, чи навіть підозрілих людей.


Якщо правопорушення сталося в реальному часі краще зателефонувати на гарячу лінію 102.

Щоб ознайомитися з сайтом, чи повідомити про правопорушення переходьте за посиланням http://bezpechne.community





Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також