Букет троянд та довгоочікуване "так", — романтичне освідчення на "Острівку кохання". Відео, фото

Тернополянин Юрій Слободюк освідчився своїй дівчині Катерині Салаватуліній після восьми років зустрічей. Хлопець попросив руки дівчини на "Острівку кохання". Юрій зізнається, що дуже хвилювався, але кохана сказала "так".

Історія знайомства

Ми з Катериною з одного села на Тернопільщині. Ходили в одну школу та були хорошими друзями. От правда, вона на 2 роки менша від мене.



Зустрічатися ми почали ще у далекому 2010 році після шкільного табору. Вона мені завжди подобалась. Красива, розумна та повністю мені підходить, здавалося ми знайшли одне одного. Хоч ми були друзями я запропонував Катерині зустрічатися.

Зустрічалися ми 8 років, тоді я вирішив, що потрібно освідчуватися. 

День освідчення 

Як я вже сказав, ми зустрічалися 8 років. Я все чекав потрібного моменту. Хотів освідчитися дуже давно, але чекав річниці.

І ось коли настав цей день, з освідченням мені допомогли наші друзі. Я попросив Катеринину подругу, щоб вона покликала її гуляти на "Острівок кохання", де Катерину вже чекав я з букетом червоних троянд та каблучкою.



Коли подруга Катерини привела її на "Острівок кохання", я подарував їй квіти, а потім взяв кохану за руку і у найзаповітніший момент я став на одне коліно та попросив Катерининої руки. Вона сказала таке довгоочікуване "так".

Зізнаюся чесно, я дуже хвилювався, але відчував підтримку друзів. Коли дарував їй букет серце колотилося, але коли почув ствердну відповідь, то на душі відчув спокій.


 У момент коли дотягнув каблучку Катерина почала плакати, як потім вона мені розповідала, що зрозуміла все тоді, коли побачила мене з квітами.

Одружитися плануємо 17 листопада цього року.

Якщо ви хочете, щоб про ваше освідчення дізналось все місто, пишіть nataliadiagel@gmail.com або телефонуйте 0979833994.


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також