Дохід від здачі молока впливає на нарахування субсидії

З 1-го травня запроваджено новий механізм надання житлових субсидій. Сьогодні, 14 травня, місцеві управління соціального захисту розпочали перерахунки субсидій за новим порядком.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Вадима Боярського, дохід від здачі молока впливає на нарахування житлових субсидій.

— Доходи від реалізації молока впливають на нарахування житлових субсидій. Якщо раніше враховувалося 100% доходу від здачі молока, то зараз лише 30%. В Збаразькому районі були такі випадки, що було багато нараховано суми за здане молоко. Тобто, якщо людина в період доходу здала молока на 10 тисяч гривень, то в дохід для призначення субсидії врахується тільки 30% від 10 тисяч, — розповідає директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Вадим Боярський.

Щоб переоформити субсидію люди можуть звернутися до всіх житлово-комунальних установ або безпосередньо в управління соціального захисту.

Читайте також: Тернопільщина: від сьогодні місцеві управління розпочали перерахунки субсидій


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також