Серце зі свічок та величезний букет троянд, — тернополянин освідчився дівчині в її День народження. Фото

Тернополянин Володимир Цімерман освідчився своїй коханій Тетяні Поліщук в її День народження. Для коханої приготував великий букет троянд та серце зі свічок. Хлопець зізнається, що хвилювався, але коли почув очікуване "так" радості не було меж.

Історія знайомства

Познайомилися ми з Тетяною ще в школі. Я був у восьмому класі, а вона в десятому. Знайомі ми були не одразу. Спочатку я познайомився з Тетяниною подругою. Ми тоді ще так не спілкувалися, тому я її не помічав, але одного разу я все-таки звернув увагу. Тетяна унікальна, вона не схожа ні на кого іншого. Почали спілкуватися ближче, а потім почали зустрічатися. З кожним днем я закохувався у неї все більше і більше.


Так минуло півтора року наших зустрічей і я зрозумів, що потрібно робити наступний крок. Думка про освідчення не йшла з голови. Вирішив зробити це якось оригінально та романтично. У цьому мені допомогли другі та колеги з якими я раніше працював.

День освідчення

Освідчитися я думав давно. Все сталося на Тетянин День народження. Ми святкували в "Автопорті". Як для мене це було ідеальне місце для освідчення, оскільки я раніше там працював, тому персонал закладу мене знав. Попередньо я домовився з адміністратором та офіціантами, щоб допомогли мені в організації. Вони виклали серце зі свічок на вулиці та розкидали квіти.


Я подумав, що це буде чудовим подарунком Тетяні на День народження.

У розпал банкету я вийшов на вулицю, щоб підготуватися. На вулиці персонал закладу вже запалив свічки та розкидав квіти. Взявши букет троянд до рук я став в центр серця зі свічок і почав чекати.


На вулицю Тетяну вивели друзі. Вона була дуже здивована. Потім я дотягнув каблучку та освідчився. Тетяна сказала таке довгоочікуване "так".

Зізнаюся чесно я дуже хвилювався. Коли взяв букет та став в серце зі свічок ноги почали підкошуватися, але воно того коштувало.

Весілля плануємо святкувати 2 вересня 2018 року.


Якщо ви хочете, щоб про ваше освідчення дізналось все місто, пишіть nataliadiagel@gmail.com або  телефонуйте 0979833994.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також