Студенти ТНЕУ прибрали територію Вишнівецького палацу. Фото

 78 студентів та 7 викладачів юридичного факультету ТНЕУ допомогли прибрати територію Вишневецького парку. Активісти згрібали торішнє листя, траву, підмітали, збирали сміття.

Після толоки декан факультету влаштував для усіх барбекю.


«Вчора із нашим рідним факультетом ми відправилися до Вишневецького замку з метою зробити його неймовірні краєвиди чистішими. Завзято попрацювавши, ми мали змогу роздивитися чарівну красу цього місця, побувати на екскурсії в палаці та збагатитися позитивними емоціями» (Настя Болюх – студентка гр. ПС-31)

«Було дуже весело і просто круто! Я щиро радий, що провів так продуктивно час із студентами та викладачами рідного факультету. Окрема вдячність нашому декану за такий неперевершений пікнік!» (Роман Ніколаєв – староста гр. ПР-23).

«Разом із сім’єю юридичного факультету я мала можливість побувати у Вишневецькому замку-палаці та допомогти у прибиранні території парку. Цей день був дуже хорошим та позитивним. Після дружнього прибирання ми всі насолодилися смачним барбекю від декана ЮФ. А ще нас очікувала дуже весела фотосесія під несподіваним дощем. Це було незабутньо. Я дуже щаслива, що побувала там» (Іванка Коник – студентка гр. ПС-31).

«На мою думку, заходи, спрямовані на підтримання чистоти навколишнього середовища, надзвичайно важливі, адже ми самі будуємо планету, на якій живемо. Я був радий долучитися до ініціативи студентів та викладачів юридичного факультету ТНЕУ та допомогти облагородити паркову зону Вишневецького замку. Вірю, що такі заходи не тільки згуртовують студентів, але й приносять користь навколишньому середовищу» (Блессет Кaнтi-Бленксон – студент гр. ПРа-11).




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також