Волинські журналісти, яких побили на Тернопільщині, розповіли про подробиці справи. Відео

Медійників з Волині побили на Тернопільщині. Під час розслідування про незаконні автозаправки постраждав журналіст відділу розслідувань "Волинь 24" Сергій Шаповал та оператор "12 каналу" Роман Харченко. Як повідомив редактор "12 каналу" Олександр Бугаєнко, журналісти подають до суду, а водія, якого тримали в заручниках   відпустили.

Водію дісталося найменше. Він просто сидів в машині, а коли прийшла служба охорони, то завела водія до кабінету директора, щоб він не втік. Там він і побачив побитих журналістів та розбиту техніку. Потім приїхала поліція, яку викликав сам підприємець. Власник заправки Роман Когут написав заяву на медійників, ніби вони вкрали його пальне, а побиті тому, що впали коли тікали,  повідомив ДОБІ редактор "12 каналу" Олександр Бугаєнко.

За словами Олександра Бугаєнка, флешка з камери зникла, а поліція відмовилася її шукати. Також, редактор повідомив, що Роман Когут ситуацію коментувати відмовляється.

Зазначимо, що напав на журналістів директор підприємства ПП АП «Дружба» Роман Когут зі своїм помічником. До слова, Роман Когут є членом виконкому Теребовлянської міської ради.

Читайте також: На Тернопільщині побили журналістів з Волині. Водія і досі тримають в заручниках

Відео: "12 канал"


Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також