Тернопільський політик влаштував міні-концерт

Тернопільський політик Олег Вітвіцький виступив сьогодні із бардівською авторською програмою. Зустріч-концерт відбулась у Тернопільській центральній дитячій бібліотеці.

Сьогоднішній міні-концерт авторської пісні відбувся на "ура". Бібліотекар Надія Качуровська запросила учнів зі школи-колегіуму Йосипа Сліпого.

Дуже пізнавально, що Олег Вітвіцький розповідав юним слухачам про якісну українську музику, відмінності "попси" від авторської пісні, про особливості мистецьких процесів у сучасній Україні.

Він виконував свої пісні під гітару. Відтак, слухачам дуже сподобався захід, всі були активними та зацікавлено спостерігали за паном Олегом.

Олег Вітвіцький — знаний у Тернополі політик, історик та активіст. Його творчість розпочалася багато років тому. До прикладу, "Повстанська абетка" його авторства розійшлася значним тиражем і дуже сподобалася дітям.

Нещодавно Олег Вітвіцький дебютував із бардівською піснею. Він виступив на захист Володимира В'ятровича, директора інститут Національної пам'яті, якого звинувачують у спричиненні дискусії про Цоя та Висоцького. Олег Вітвіцький написав пісню "Не стріляйте у Володимира", заступившись за погляди В'ятровича. Також нещодавно він презентував нову пісню з присвятою загиблому на Сході оперному співаку Василю Сліпаку (позивний "МІФ").




Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також