Дев'ятикласники на Тернопільщині беруть участь в експерименті та міняють школу на день. Фото

Обмін школами триває у Вишнівецькій ОТГ. У експериментальному проекті беруть участь учні дев'ятих класів Вишнівецької, Старовишнівецької, Бодаківської, Бутинської шкіл. Суть проекту полягає у тому, що діти з однієї школи змінюють навчальний заклад на один день і діляться враженнями та досвідом.

Учні міняються місцями, з однієї школи їдуть в іншу. У змішаних класах ходять на уроки, знайомляться із вчителями та різними методиками викладання. Діти цілий навчальний день проводять у чужій школі зі своїм класним керівником. В кінці обміну ми пропонуємо учням анкети, які заповнюються анонімно. У такий спосіб вони можуть оцінити роботу вчителя або розповісти про свої враження. Це такий собі лакмусовий папірець для нас, який показує, що потрібно удосконалити в тій, чи іншій школі, — коментує ДОБІ заступник голови Вишнівецької ОТГ Сергій Волохатий.

У Вишнівецькій ОТГ активно обговорюють створення опорної школи, організатори проекту-експерименту вважають, що такий обмін досвідом дуже корисний для дітей та вчителів.

У майбутньому планують також створити молодіжну раду, де зберуть актив навчального закладу.





Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також