У тернопільському закладі танцювали під забороненого Газманова і його "Офіцерів". Відео

У Тернополі танцювали під заборонену в місті пісню Газманова. Про це повідомили очевидці, які перебували у закладі і зняли все на відео. За попередніми даними, танці під російські пісні влаштували представники тернопільських силових структур.

Також, як пише видання politerno.com.ua, російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були і бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною – увесь набір справжніх любителів російської культури.

У поліції та міській раді випадок поки не коментують. Тим часом у соцмережах люди висловлюють свої обурливі коментарі на адресу закладу та "героїв" відео.

Василь Когут  А ми дивуємося звідки береться " русский мир" , він же сидить у головах деяких українців, а вірніше українського населення, яке знаходиться на українській території.

Максим Намясенко  Тут у першу чергу винен заклад у якому такі пісні позволяють собі люди замовляти, а тоді аж самі офіцери, якщо це дійсно офіцери

Нагадаємо, що у місті офіційно заборонені пісні російських виконавців. Відповідне рішення прийняли у міській раді ще у 2016 році.


Зазначимо, що у список заборонених у Тернополі виконавців потрапили Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія Перфілова, Йосип Пригожин, Сергій Безруков, Михайло Боярський, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Порєченков, Григорій Лепс та Жерар Депардьє.




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також