Тернополянка Юлія Бадуліна стала Міс ТНПУ 2018. Фоторепортаж

В педагогічному обрали найкрасивішу дівчину університету. З 12-ти учасниць перемогу здобула третьокурсниця, студентка факультету педагогіки та психології Юлія Бадуліна.


— На кастинг прийшло 30 дівчат, обрали ми лише 12. Це представниці різних факультетів, так було заплановано. Участь у шоу можуть брати дівчата з 1-го по 5-тий курси. Перший конкурс представницький — танець у єгипетському стилі, тому що цього року ми обрали стиль Єгипет. Другий — вихід в купальниках. На третьому конкурсі учасниці показали свої таланти. Заключним є вихід у вечірніх сукнях, — коментує ДОБІ голова студентського уряду ТНПУ Микола Піговський.

Цього року конкурс Міс ТНПУ проводило студентське самоврядування університету, тому разом з організаторами змінилась і назва. Раніше конкурс мав назву СтудМіс ТНПУ, а зараз просто Міс ТНПУ.
Переможниця конкурсу Юлія Бадуліна поділилася враженнями та розповіла про те, як йшла до перемоги.

— До конкурсу мене підштовхнули мої друзі. Я відчувала їх величезну підтримку, тому я вирішила спробувати. Уся підготовка до конкурсу пройшла на одному диханні, репетиції займали дуже багато часу, але я дуже задоволенна. Це моя маленька перемога,— прокоментувала ДОБІ переможниця Міс ТНПУ Юлія Бадуліна.



Наталя Дягель

Опис відсутній


Читайте також