У Тернополі безхатько відмовився від грошової допомоги

Безхатченки у Тернополі відмовляються від грошей. Про випадок розповіла місцева жителька Діана. Вона зазначила, що запропонувала чоловікові, який порпався у смітнику, десять гривень. Проте, той відмовився від такої допомоги.

— Поясніть мені темній...чому так,чи то зі мною щось не так? Вже двічі мені відмовили... БОМЖі...
Викидаю зранку сміття, бачу людина шукає там щось поїсти..Даю десятку, кажу, підіть, купіть собі хліба---НЕ БЕРУТЬ. Розумію, що то не є великі гроші, але голодній людині це хоч щось...Діло в тому що навіть не дивляться скільки даю, просто відвертаються і кажуть"мені не треба"...Ось не розумію до чого тут гордість, адже їсти то хочеться,  написала Діана.

Учасники спільноти "Тернопільські плітки", де й був розміщений пост, у коментарях запропонували свої версії, чому чоловік відмовився від грошей.

Любов Медведь Тут і правда гордість нідочого. Ці люди не голодні. То є бізнес такий. Вони так гроші заробляють. І досить непогані гроші.

Оксана Возняк кажуть є на Дружбі два збирачі сміття. в робочі дні бомжі а у вихідні доволі солідні люди....

Юрій Клен Може вони думають що Ваш вчинок не безкорисливий, а щоб потішити своє ЧСВ? Олсо, вони бомжі, а не попрошайки і все що їм потрібно давно навчилися здобувати самостійно. 
Добрі справи робляться тихо! Наступного разу купіть хліба і викиньте разом з сміттям.

Юрій Сидор Вони все таки на когось працюють. Надто вже організовано і послідовно виконують цю свою роботу. Неодноразово спостерігав. Мабуть і там є корпоративна етика і правила... наприклад, не брати грошей!
Гроші беруть інші - попрошайки. Правда, ці не перебирають сміття.




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також