Тернопільських тінейджерів кличуть у безкоштовну "Школу лідерів"

З 26 по 28 березня у Тернополі буде проводитися "Школа успіху". Це безкоштовний освітній проект для активних тінейджерів міста 8-9 класів. Захід відбудеться в тернопільському IT House coworking, що на вулиці Бандери, 42/2.

Протягом кожного дня Школи для учасників проводитимуться тренінги та інтерактивні лекції від експертів та спікерів, що є успішними у своїх професійних галузях.  

Організатор події Святослав Лупійчук каже, що метою Школи Успіху є навчити підростаюче покоління низці компетенцій, завдяки яким можна реалізувати себе, стати успішним, розкрити власний потенціал, краще зрозуміти себе.

Крім того, проект "Школа успіху Тернопіль" 2017 покликаний мотивувати підлітків до саморозвитку, активного способу мислення, відповідальної цілеспрямованої поведінки.

 Школа успіху  це безкоштовний проект, покликаний розкрити особистісний потенціал у підлітків і розвивати навички самостійних активних дій та відповідальної й цілеспрямованої поведінки. Кожного дня у нас буде кілька спікерів, які ділитимуться власним досвідом. Наразі вже погодились з нами попрацювати спортсменка Ліля Проць, заступник міського голови Леонід Бицюра, керівник Тернопільського ІТ кластеру Олександра Козак. Усі учасники забезпечуються солодким кава-брейком. По закінченню проекту учасники будуть відзначенні сертифікатами,  розповів ДОБІ Свялослав Лупійчук.

Більше інформації про захід шукайте на нашій Facebook сторінці: https://www.facebook.com/events/159562908097180

Зареєструватись можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjC-rFtrOXlzJbZMHxi6xSh1EAUW9a2wzWCz6tSPz4fOni4w/viewform




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також