Синоптики кажуть, що на Тернопільщині задощить

Плюсові температурні показники та опади у вигляді дощів передбачають метеорологи найближчими днями на Тернопільщині. Погодні умови в регіоні зумовлюватиме вплив вологих атмосферних фронтів. Відтак дощитиме по всій території області.

Мінлива хмарність, коливання температури повітря від нуля до шести градусів тепла, дощі, часом мокрий сніг, – такі погодні умови передбачають метеорологи цими  днями на Тернопільщині. За прогнозами Укргідрометеоцентру, поступово на Тернопільщині встановлюватиметься тепла погода. Сильних морозів вже не передбачають.

«Мінлива хмарність з проясненнями. Вітер південно-східний 7 – 12 метрів за секунду, часом пориви вітру. Температура повітря вночі: від одного градуса морозу, до трьох градусів тепла; вдень: від одного градуса тепла до шести градусів вище нуля. Ймовірність дощів у західному регіоні залишатиметься високою».

За попередніми прогнозами метеорологів, до середини березня температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса. Більш теплої погоди варто чекати наприкінці місяця.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також