Хлопець-сирота вчиться заново ходити після того, як його побили

Хлопець Андрій, якого побили на початку серпня в Тернополі, вчиться заново ходити. Відповідне відео з'явилось на сторінці організації Майбутнє сиріт. Відомо, що після побиття юнак певний час був прикутим до ліжка і як наслідок отримав інвалідність 1-ї групи. 

Нагадаємо, що у побитті хлопець звинувачує поліцейських. 

Лікування та реабілітація дають свої плоди: зараз Андрій вже самостійно ходить, спілкується, усміхається та йде на покращення. Проте, йому зовсім не легко вдається боротись із наслідками жорстокого поводження людей, інвалідністю, якої він сам собі не бажав. Отож, потрібна підтримка хлопцеві небайдужих людей для якісної реабілітації,  повідомили в організамції Майбутнє сиріт.

На даний час хлопець-сирота проходить процедури в Більче-Золотецькій обласній фізіотерапевтичній лікарні, а саме: гідромасажі, вакуумні масажі, масажі на руки і ноги, ЛФК, ропні обгортання, парафінові обгортання, фізіотерапевтичні процедури на які не вистачає достатньо коштів.

 Якщо Вам небайдужа доля хлопця-сироти, то підтримайте його. Ось номер картки Приват Банку хлопця: 414949910515204 (Жолобчук Володимир Дмитрович), де по довіреності картка знаходиться в прийомного батька Андрія, в якого на даний час і перебуває хлопець, оскільки йому нікуди було діватись,  йдеться в повідомленні від волонтерів.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також