Тернополян запрошують на гру, під час якої три доби треба жити в лісі

Молодих тернополян запрошуют на гру  “Гурби-Антонівці”, учасники якої змагаються на місці колишніх боїв УПА. Гра є наймасовісою в Україні. Зараз команди можуть реєструватись.

Гра традиційно відбувається навесні на площі понад 20 кілометрів квадратних. Протягом трьох діб близько 400 учасників живуть в лісі та відтворюють партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС, змагаються за перемогу та набувають неоціненний досвід командної роботи та поводження в екстремальний умовах.

Заповнити онлайн анкету можна на сайті http://gurby.org.ua/. Надіслати скани документів можна на поштову скриньку gurby.mnk@gmail.com (1, 2 та 11 стор. паспорта, ідентифікаційний код)

— Кожен учасник повинен оформити страховий поліс (спортивний), на період гри, укладений зі страховим агентом, та надати його копію оргкомітету гри. У випадку відсутності можливості оформити поліс власноруч, оргкомітет гри допоможе кожному учаснику, шляхом оформлення корпоративного страхового полісу. Деталі про корпоративний поліс можна дізнатися під час співбесіди, — йдеться в повідомленні організаторів.

Через кількістьохочих стати учасниками гри, яка щороку збільшується, відбір кандидатів проходитиме через співбесіди з представниками Оргкомітету.




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також