У центрі Бережан перекривають рух. Фото

У Бережанах перекривають центр міста. Чотири дні міську площу використають як знімальний майданчик для фільму "Червоний.Без лінії фронту".

 23 лютого 2018 року стартують зйомки епізодів історичної кінострічки «Червоний. Без лінії фронту» на території нашого міста. У зв’язку з проведенням відеозйомок протягом 23-25 лютого буде обмежено рух пішоходів та будь-яких видів транспортних засобів у центрі м. Бережани. Просимо вибачення за тимчасові незручності!  повідомили у міській раді. 

Події у фільмі «Червоний. Без лінії фронту» розгортатимуться в період з 1935 по 1945 рік на територіях, котрі зараз належать до Тернопільської та Волинської областей. Вперше буде показане життя українців у міжвоєнний період, протистояння патріотів репресіям польських, німецьких та російсько-радянських окупантів. Головний герой Данило Червоний пройде шлях від студента Кременецького ліцею до командира загону Української Повстанської Армії. На цьому шляху він зустріне кохання, здобуде перемоги, зіткнеться зі зрадою та виправить власні помилки. 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також