У центрі міста посилюють патрулювання

Сергій Надал звернувся з вимогою посилити боротьбу зі злочинністю на вулицях Тернополя та забезпечити максимальну безпеку тернополян та гостей міста.

Останнім часом у центрі Тернополя сталося декілька резонансних злочинів.

21 лютого в центрі міста невідомий підрізав перехожого. Потерпілий з колото-різаними ранами стінки живота та проникаючим пораненням і пошкодженням легені й селезінки потрапив до лікарні.

Вже 22 лютого невідомий у центрі Тернополя завдав ножового поранення перехожому тернополянину.

"Як представник громади Тернополя вимагаю від працівників поліції докласти максимум зусиль для розслідування цих злочинів та покарання винних. Звертаюсь до правоохоронців з проханням посилити патрулювання вулиць міста, особливо у місцях найбільшого скупчення людей, взяти під посилений контроль усі випадки хуліганства та забезпечити максимальне покарання винних",  коментує мер Тернополя.

Сергій Надал пообіцяв, зі свого боку, правоохоронцям надати всю необхідну допомогу в розслідуванні. Поліцейські отримують доступ до всієї бази комунальних відеокамер. У Тернополі діє комплексна програма профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто», яка передбачає фінансування та всебічну підтримку правоохоронних органів.


Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також