У цікавому форматі World Cafe обговорили інвестиції міста Терноопля

У Тернополі представники влади та бізнесу у форматі World Cafe обговорили шляхи нарощення інвестицій в економіку області (фото, відео). Степан Барна відзначив, що сприятливий діловий клімат, створений у Тернопільській області, уже дає можливість для розвитку бізнесу.

У Тернополі експерти, представники влади та бізнесу у форматі «World Cafe» обговорили шляхи нарощення інвестицій в економіку обалсті.

Як повідомили в прес-службі облдержадміністрації, захід об’єднав не лише владу та бізнес, а й неурядові організації, наукові заклади та регіональне представництво «Ukraine Invest» в Західній Україні. Всі учасники мали можливість висловити свої думки з приводу потенціалу області щодо залучення інвестицій, обговорити унікальні особливості та ресурси регіону, а також внести пропозиції, як збільшити інвестиції в область.

"На Тернопільщині працюють понад 200 підприємств з іноземними інвестиціями, проте загальна сума інвестицій невисока. Мені хотілося б, щоб під час сьогоднішнього спілкування ми напрацювали конкретні пропозиції, за результатами втілення яких змогли би забезпечити зовсім інші, вищі показники", – сказав під час узстрічі гшолова ТОДА Степан Барна.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також