Вулицями розгулював вовк і кидався на плечі перехожим: на Тернопільщині обговорюють дивний інцидент

У селі на Тернопільщині вулицями розгулював вовк. Люди не могли повірити своїм очам, бо вгодована тварина не завдала нікому жодної шкоди.

Село на Тернопільщині нажахав вовк, який розгулював вулицями та стрибав жінкам на плечі.
Вовк більше доби розгулював вулицями села Торське, застрибував жінкам на плечі та обнюхував їхні торби. На цьому наполягають частина мешканців, тоді як інші називають ці розповіді вигадкою, йдеться в сюжеті ТСН

У сільській раді про вовка вперше чують.

Мар’яна Сушко, яка потрапила у вовчі обійми та відчула зблизька хижий подих, показує фотографії звіра на мобільному телефоні. Вона каже, що планувала провести той день зі своїм парубком Іваном, разом вони гуляли на околиці села, не підозрюючи, що у їхні стосунки безцеремонно втрутиться третій.

“Зростом, може, більший за мене”, – згадує жителька Торського. Її слова підтверджує і хлопець. “Вона каже: дивися, яка собачка. Я кажу: то не собачка, то вовк. Перейшла на цю сторону і ми йшли далі”, – каже Іван Непийвода.

Тварина від закоханих не відставала – вовк підкрався ззаду і вистрибнув Мар’яні на спину.

“Тоді мої дії – я відбив його рукою, от так”, – твердить хлопець. Однак звір іще довго переслідував пару, поки не перестрів інших жінок. “Я дитину несла на плечах і кульок, і він почав до кулька прискакувати. Їхало два вуйки, ну такі, що розуміються, я кажу: вуйко, це точно вовк? Він каже, точно вовк”, – каже жителька Торського Іванка Гавриш.

Жінки, які бачили тварину, кажуть, що вона була вгодована та чимала, тож у коло підозрюваних одразу потрапили вовки із приватного звіринця, який розташований за декілька кілометрів від села. “Я думаю, що з зоопарку, бо вовки дикі зазвичай на людей не нападають, а бояться, а це був вовк приручений”, – вважає Іван Непийвода. Але у звіринці твердять, що в них є пара вовків, і вони нікуди не тікали, а з вольєра їх не випускали. До того ж, територія зоопарку огороджена високим парканом, тож доглядальник тварин Іван Горбуль переконаний, що гість села – зайда. “Не перший випадок, того року теж бігав вовк”, – каже він, але додає, що й гадки не має, звідки той звір узявся.

Мар’яна з Іваном вирішили-таки докопатися, звідки взявся вовк у селі, і написали заяви до поліції про напад хижака. Тепер чекають ретельного розслідування.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також