Як відомий шоумен висміював учасників першого фіналу Нацвідбору на Євробачення

В Україні 10 лютого відбувся перший Національний відбір на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2018. Переможцями першого півфіналу стали LAUD, The Erised і VILNA. Напередодні другого півфіналу у мережі зібрали кращі жарти шоумена та ведучого Нацвідбору Сегрея Притули.

Відповідне відео опубліковане в YouTube.

Під час ефіру ведучий жартував над кожним учасником і, навіть, над суддями. Так, під роздачу потрапив співак СONSTANTINE. Притула відзначив, що учасник витратив всі гроші на розкрутку, оскільки, навіть, "на шкарпетки не залишилося". А суддю Нацвідбору Андрія Данилка Притула запитав: "Ви слухаєте свої пісні перед побаченням? Якщо так, то навіщо?!". "Я слухаю свої альбоми в розпал побачення", - відповів Данилко.

Жартував шоумен і над віком учасника першого півфіналу Сергія Бабкіна, і над виступом колективу KAZKA, загалом, Притула висміяв кожного претендента на конкурс. А після виступу гурту KOZAK SYSTEM Притула заявив, що розуміє, чому колектив вибрав пісню "Mamai". "Я стояв за кулісами, і розумів: якщо ви потрапите на Євробачення від України, - Молдова, Румунія і всі Балкани відразу автоматично за нас голосують, - це по-перше", - зазначив шоумен. "А по-друге, я розумів, що після цього ефіру ви будете бажані на будь весіллі у Снятинському районі", - додав він.

Однак Притула жартував не тільки над учасниками, але й над суддями. Зокрема, героїнею гумору шоумена виявилася вагітна Джамала, переможниця Євробачення 2016. Після виступу рок-гурту KOZAK SYSTEM співачка зізналася лідеру колективу Івану Леньо, що була в нього закохана, після чого той підійшов до вагітної зірки і вони поцілувалися. На інцидент відреагував Притула. "Насправді це трагічна історія... Джамала була закохана в Ваню, а Ваня - у трипільські розкопки", - заявив ведучий (прив'язка до пісні гурту, в якій співається про козака Мамая – релігійний символ трипільців).

styler.rbc.ua


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також