Водій, який збив матір і дочку на Тернопільщині, взяв на себе усі витрати за лікування

29 січня близько 20:00 в селі Лози на Збаражчині трапилась аварія. Водій автомобіля Audi-80 збив двох пішоходів, після чого зник з місця ДТП.

Потерпілих з травмами госпіталізували до лікарні. У 36-річної Нонни Воляницької забій грудного відділу хребта, струс мозку та закрита черепно-мозкова травма. У її дочки 18-річної Вікторії Воляницької, забійна рана надбрівної ділянки голови, закрита черепно-мозкова травма. Дівчина навчається у Тернопільському коледжі Університету "Україна"

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Через дві години правоохоронці знайшли винуватця ДТП  26-річного жителя села Бодаки. Водій каже, що ця ділянка дороги практично не освітлюється, а в його автомобілі не працювала фара і він не помітив, що збив людей.

Після кількох днів в лікарні дівчина розповіла як сталася аварія.

Це був звичайний вечір. Оскільки було вже темно, я вийшла на зустріч мамі, котра йшла з роботи. Дорогою ми почули, що їде машина і почали йти одна за одною, мама позаду, а я спереду. Спочатку машина збила маму, а потім мене. Я вдарилася головою об скло і тому не пам'ятаю, що було далі, опритомніла вже в лікарні,  каже дівчина.

Усі витрати на лікування взяв на себе винуватець ДТП.

Оксана Шмігельська 


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також