Тернопільський політик заспівав

Політик Олег Вітвіцький дебютував із бардівською піснею. Відео з'явилося у мережі вчора.

Олег Вітвіцький  знаний у Тернополі політик, історик та активіст. Його творчість розпочалася багато років тому. Він відомий своїми проукраїнськими поглядами та цінностями. До прикладу, "Повстанська абетка" його авторства розійшлася значним тиражем і дуже сподобалася дітям.

Тепер Олег Вітвіцький дебютував із бардівською піснею. Він виступив на захист Володимира В'ятровича, директора інститут Національної пам'яті, якого звинувачують у спричиненні дискусії про Цоя та Висоцького. Пан Володимир заявив, що деякі щупальці "русского мира" симпатичніші, вишуканіші та респектабельнші, але не менш небезпечні.

"Іронія долі", Восьме березня, булгакови, пугачови і навіть висоцькі та цої в руках Кремля ефективні інструменти",  йдеться у повідомленні.

Звісно, це висловлення викликало шквал емоцій, почали обливати брудом Володмира В'ятровича та звинувачувати його у нагнітанні ситуації, нацоналізмі та шовінізмі.

Олег Вітвіцький записав пісню "Не стріляйте у Володимира", заступившись за погляди В'ятровича. 

"Кожний у тексті знаходить свого Володимира, але авторський задум  підтримати позицію Вятровича. Він, до речі, вже подякував за це",  ділиться пан Олег.

Олег Вітвіцький вважає, що бардівський формат найоптимальніший для дискусії, яка розгорнулася вже на загальнодержавному рівні.

Пан Олег ділиться, що пісня "Не стріляйте у Володимира"  дебютна і далеко не остання: будуть ще.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також