Санчата, сміх та різноманітні фігури: у Тернополі фестиваль сніговиків. Фото

Вчора придумали, а нині провели: маленькі та дорослі тернополяни прийшли на "Фестиваль снігових баб". Дітлахи бавились, сміялись, гралися в сніжки, катались на санчатах. Бавились на схилах поблизу набережної Тернопільського ставу. 

Окрім звичайних сніговиків тут можна побачити казкових героїв та навіть снігового кота. 

Володимир Процишин прийшов на дійство разом зі своєю сім'єю: синочок та дочка активно працюють над сніговою фігурою.

— Намагаємось доробити снігову бабу, хтось почав і не закінчив. Погода, правда, не дуже сприятлива, сніг погано ліпиться. Але намагаємось весело провести час

Тернополянка Тетяна Римар завітала на фестиваль з шаликом свого сина Павла Римара, який добровольцем пішов служити у батальйон "Збруч". У 2014 році син пані Тетяни трагічно загинув під час пожежі на складі боєприпасів. Нагадаємо, нещодавно у Тернополі вшановували пам'ять Павла Римара та його загиблих побратимів. 


— Побачила вчора в тернопільських новинах. Я тут завдяки другу мого сина. Подзвонив і сказав так по-армійськи: "За 20 хвилин я буду", — говорить жінка.

Принесений шарф сина пані Тетяна символічно почепила на сніговика.

Чимало дітей з'їжджає зі схилів на санчатах, хтось кидається сніжками, хтось просто спостерігає.  Після кількагодинної роботи поблизу набережної близько десятка сніговиків різних форм і розмірів.





Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також