Для тернополян вперше влаштували "Каву з патрульними". Відео

Першу в Тернополі "Каву з поліцейськими" провели активісти "Молодіжного Центру". На заході кожен охочий у неформальній обстановці міг задати своє питання головному патрульному міста Богданові Шевчуку. 

Нагадаємо, що патрульну поліцію Тернополя Богдан Шевчук очолив 22 грудня 2017 року. 

 Цим заходом ми хочемо показати, як легко і просто можна спілкуватись з поліцією. Основне завдання ставимо, щоб такі заходи були постійними. Зокрема, плануємо провести чотири таких зустрічі протягом чотирьох наступних місяців.  розповів ДОБІ Святослав Абрам'юк. 

Розмова розпочалась із обговорення аварії, де перекинулась автівка з патрульними. Зокрема, одного з активістів цікавило те, чому машина патрульних виїхала за межі міста, на яких колесах у той день були поліцейські "Пріуси" та чи є якісь результати розслідування стосовно цієї аварії. 

 Можу повідомити, що автомобіль порушника вже знайдений. Це Аudi A6 на іноземній реєстрації. Переслідування почалось з проспекту Злуки. Патрульні подали звуковий сигнал, проте водій не зупиняв авто і почав прискорюватись. Було переслідування, яке вийшло за межі міста. Доганяло водія два транспортних засоби. Через погодні умови одна машина патрульних з'їхав у кювет, оскільки патрульний не впорався з керуванням,  зазначив Богдан Шевчук.   



Окрім цього патрульні розповіли, що найпроблематичнішим районом у Тернополі досі залишається "БАМ". Там фіксують найбільше порушень і часто затримують нетверезих жителів міста. 

 "БАМ" не є сильно криміногенним, але там дійсно ми фіксуємо часто і бійки, і хуліганство, і крадіжки. Думаю, що цю статистику ми поправимо,  наголосив Богдан Шевчук. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також