На лід виїхали не задля розваги, — у соцмережах обговорюють нещасний випадок, де під кригу провалилось авто

Користувачів у мережі обурило те, що двох чоловіків, які виїхали на став машиною, звинуватили у екстремальних розвагах. Зокрема, в коментарях спільноти "Реальність Копичинець" з'явилась інформація, що машину просто занесло на дорозі і спеціально на лід ніхто не виїжджав. 

Нагадаємо, що випадок трапився у селі Теклівка на Гусятинщині. Як зазначила прес-служба ДСНС "чоловіки заради розваги виїхали на поверхню замерзлого ставу та провалилися під кригу".

Авто з людьми за лічені хвилини зникло у крижаній воді. Одному з чоловіків вдалось вибратись з транспортного засобу та дістатися берега, інший врятуватись не зміг.

Lesya Chaukovska — Іван не міг виїхати на лід, знаючи що він тонкий. Він був рибаком з великим досвідом. Можливо машину знесло з дороги. Не потрібно паплюжити людину після смерті.


Оксана Домерецька — Люди, заради якої забави, думайте, що ви пишете, їм не по 18 років, що заради забави, це зовсім було по-іншому і не треба виписувати те, що вам вигідно. Скажу ще одне, можливо вони були випивші, (чи п'яні, як пишуть), так не спорю, але по льоді, вони точно не катались, їх просто знесло з дороги.

Також, як зазначила Оксана Домерецька, водолази, які обіцяли приїхати на пошукові роботи зранку, з'явились лише по обіді.

— "Оскільки в темну пору доби заборонено проводити пошуково—водолазні роботи, тому прийнято рішення, на ранок 22 січня". Хочу сказати ,що вони не приїхали ранком (так, як у них не було чим, і говорили вони, що не мають як везти лодки), а приїхали ті водолази у 4 годині обіду, а не ранком, як було написано, — написала Оксана.


Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також