Жителі Тернопільщини у новому реаліті-шоу змагатимуться за 1 мільйон гривень

На 1+1 стартує нове соціальне шоу "Громада на мільйон". У реаліті об'єднані територіальні громади України змагатимуться за інвестиції, створюючи проекти для поліпшення життя в регіонах. Серед учасників і громада зі Скали-Подільської.

Всього буде 5 учасників, яких відібрали із понад 600 інших. Вони мають цілі або вже реалізовані ідеї щодо покращення благоустрою міст. Ведучими реаліті стали керівник програми економічного розвитку фонду WNISEF Ірина Озимок та бізнесмен Дмитро Огньов. 

Протягом програми українські громади змагатимуться за головний приз - 1 млн. гривень, який у майбутньому витратять на благо своєї громади. Ціль проекту - показати українцям, що процес децентралізації позитивно впливає на розвиток нашої країни та покращує життя її мешканців. Громади продемонструють, як за допомогою невеликої суми грошей зробити великі зміни. Щотижня громади отримуватимуть віртуальну тисячу гривень, і з кожним випробуванням виграш буде зростати. У фінал потрапить дві найкращі команди, що поборяться за головний приз шоу. 

Дивіться реаліті Громада на мільйон щонеділі о 9:50 на телеканалі 1+1. 



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також