Пенсіонерки з району обплювали водія у Тернополі, бо не хотіли платити за проїзд

Пільговики з Тернопільського району не хочуть платити в Тернополі за проїзд у громадському транспорті. Про це в ефірі УХ-радіо розповів начальник управління транспорту Ігор Мединський. За його словами, часто суперечки переростають у бійку.

Зокрема, днями пенсіонерки обплювали водія, який курсує за маршрутом №2.

 Пільговики з району, які раніше приїжджали в Тернопіль і користувались нашим громадським транспортом безкоштовно, тепер повинні платити за проїзд. Вони не можуть це пережити і на водія виливається агресія, аж до того, що можуть застосовувати фізичну силу. Особливо це стосується пільговиків жіночого роду,  наголосив пан Мединський.  Зокрема, пенсіонерки можуть плювати на водія. Станом на сьогоднішній день сталася така ситуація, що з маршруту №2, через районних пільговиків, водій повинен був з'їхати, бо на нього плювали і хотіли бити.

Також, як розповів Ігор Мединський, у селі Біла зацікавлені у тому, щоб мешканці села мали можливість отримати електронний квиток. Наразі про це ведуться переговори. 

 Ми підрахували, що у Білій живе близько 630 пільговиків. Відтак якщо підрахувати, то міський бюджет несе великі втрати по пільгових перевезеннях мешканців села Біла. Це більше 1-го мільйона гривень. Якщо ОТГ, де зараз перебувають ближні до Тернополя села, готові нам компенсувати кошти за своїх пільговиків, то ми готові їх возити безкоштовно,  каже Ігор Мединський. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також