Будівельна компанія "Матла" стала лауреатом премії "Провідний забудовник Тернополя"

У січні цього року було підбито остаточні результати відбору на звання лауреата професійної премії "Український Будівельний Олімп" за підсумками 2017 року  та визначено кращих забудовників на українському будівельному ринку. Серед переможців – тернопільська компанія "Матла", яка була нагороджена в номінації "Провідний забудовник Тернополя".

—  Кожен наш будинок — це масштабний житловий комплекс, який має свою прибудинкову територію, зелену зону, великі дитячі майданчики, місця для відпочинку дорослих, магазини, офіси, соціальну сферу, підземні паркінги, що є нагальною необхідністю для розвантаження прибудинкової території від транспорту, особливо в сучасних умовах, коли майже в кожній сім’ї є авто, — розповідає директор будівельної компанії Андрій Матла.

Розпочався відбір Лауреатів премії "Український Будівельний Олімп" у квітні 2017 року. На підставі спеціально розроблених анкет, які заповнюють компанії-забудовники, а також даних з відкритих джерел (ЗМІ, спеціалізовані форуми, споживчі опитування), експерти вибирають найкращих.

Наша команда докладає усі зусилля, щоб будувати сучасне, якісне та комфортне житло, тому, ми щиро радіємо такій нагороді,  каже директор компанії "Матла".

Премійовані будівельні компанії, які успішно працюють на українському ринку, а також новобудови, що відрізняються унікальним проектом, архітектурою, масштабністю.

Експертна рада Всеукраїнської премії цього року відбирала учасників конкурсу за оновленою методикою, яка ґрунтується на експертних оцінках та результатах опитувань у середовищі професійних співтовариств. Головними критеріями відбору були: фінансова стабільність, висока репутація у своїй галузі, виконання зобов'язань перед замовниками, значні обсяги та висока якість виконуваних робіт, а також професійний авторитет.





Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також