Міжнародний скандал у "Борисполі": тернополянина некомпетентні працівники зняли з рейсу

У аеропорту “Бориспіль” розгортається міжнародний скандал за участю відомого підприємця з Тернополя Руслана Савчишина. Родина підприємця зібралася у подорож, але співробітники "Мау" зняли їх з рейсу під приводом, що у його родини немає віз, хоча візи непотрібні (офіційні представники Нідерландів підтвердили).

На своїй сторінці у Facebook підприємець повідомив:

Через безвідповідальність авіаперевізника-монополіста я та моя сім’я, мої діти та друзі залишились без довгоочікуваного різдвяного відпочинку. Дуже дякую друзям, котрі пропонують допомогу — житлом, зв’язками, порадами. Діти вже сплять в готелі поблизу, перепрошую що не беру трубку у всіх, працюю над новим рівнем”.

Руслан Савчишин вважає, що ця справа може бути цікавою міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну, як приклад, до чого доводить монополія та відсутність конкуренції на ринку.

На сторінці Fly UIA є офіційне пояснення авіакомпанії з цього приводу:

" Лише частина з них мала необхідні документи для в'їзду до ЄС, що суперечить імміграційним правилам. У зв'язку з цим співробітники наземних служб звернулися до Посольства Нідерландів із запитом щодо можливості перевезення вказаних пасажирів. Отримана відповідь лише підтвердила необхідність мати з собою належним чином оформлені документи. З цієї причини пасажирам, які не мали таких документів, було відмовлено у перевезенні". 



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також