У Тернополі відкрили "Центр Науки". Фото

Науково-демонстраційний освітній центр "Центр Науки" відкрили у Тернополі. Приміщення знаходиться на площі Героїв Євромайдану за торговим центром Grand.  

Відвідати Центр можуть усі охочі починаючи від завтрашнього дня з 12:00 до 17:00. Вхід, наразі, безкоштовний. 

Нагадаємо, що реалізували проект за кошти "Громадського бюджету". Ідейницею проекту стала Христина Білінська.

— У нашому центрі ми зібрали 30 різних наукових експонатів. Вони будуть цікавими, як для дорослих, так і для дітей. Для тернополян тут ми будемо проводити екскурсії і розповідати про кожен з експонатів. Також постійно працюватимемо над наповненням наукових стендів і вони будуть змінюватись,  розповіла Христина. 

Науково-демонстраційний навчальний центр «Центр Науки» це місце де можна навчатись та розважатись водночас, пізнавати світ, спостерігати явища природи, побачити на практиці фізичні властивості речовин, експериментувати та досліджувати. Центр науки це сукупність музею науки, наукових установок, міні-лабораторій хімії, фізики та біології, а також цікаві наукові шоу. 

Окрім цього, у приміщенні відкрили також і музей інформаційних технологій, де зібрали техніку минулого. Експонати для музею збирали по всій Україні активісти станції Юних техніків та організація MagneticOne.org. 

Серед приладів є старі друкарські машинки, телефони, комп'ютерна техніка. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також