Будівельна компанія "Матла" йде в ногу з часом та хоче впровадити новий тренд

Невдовзі життя у новобудовах будівельної компанії «Матла» може стати ще більш комфортним та безпечним. Андрій Матла, директор фірми, розповів про новий тренд, який планує впровадити в Тернополі.

‒ Наша компанія ніколи не стоїть на місці та постійно розвивається. Ми працюємо над тим, щоб зробити життя мешканців наших комплексів кращим.  Зараз ми думаємо над тим, щоб на етапі будівництва одразу облаштовувати загальнобудинкові системи охорони. Мешканці зможуть під’єднатися до цієї охорони. Це буде коштувати дешевше, ніж би вони самостійно зверталися до різних фірм, адже до квартири вже все буде протягнуто, їм залишиться витратитися на роботи в межах квартири, ‒ каже Андрій Матла.

Будівельник говорить, що весь комплекс буде обслуговувати одна фірма, тому мешканці отримають пільгові ціни. До слова, жодна тернопільська будівельна компанія ще такого не робила.

‒ Також плануємо впровадити загальнобудинкові системи сигналізації. Якщо будинкові мережі вже будуть зроблені, вартість тих робіт, які залишається провести в квартирі, є не великою, ‒ зазначає директор фірми.

Безпека, комфорт та сервіс для будівельної компанії «Матла» є найпріоритетнішими напрямками діяльності.

 В нових будинках є набагато більше можливостей по охороні та безпеці. Двори там облаштуванні камерами, на в’їздах стоять шлагбауми, а завдяки домофону у ваш під’їзд не потраплять підозрілі особи, ‒ додає пан Андрій.

Нагадаємо, що в сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики. Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок, ‒  все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.



Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також