Синоптики розповіли, якою буде погода на Новий Рік у Тернополі

Вологу та прохолодну погоду передбачають метеорологи упродовж вихідних на Тернопільщині. Температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса. Також можливі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. На дорогах утворюватиметься ожеледиця.

Мінлива хмарність, різкі перепади температурних показників, висока ймовірність опадів у вигляді мокрого снігу, – такі погодні умови передбачають метеорологи у західному регіоні упродовж вихідних. Справжня зимова погода на деякий час відступила, натомість до західного регіону повернулися дощі. За прогнозами Укргідрометеоцентру, нестабільні погодні умови передбачаються до кінця місяця.

« У Тернопільській області передбачається мінлива хмарність, часом з проясненнями. Вітер змінних напрямків 5–10 метрів за секунду, часом пориви вітру. Температура повітря: вночі: від нуля до п’яти градусів морозу, вдень: від двох градусів тепла, до трьох градусів морозу. По всій території регіону передбачаються опади у вигляді дощу з мокрим снігом».

У результаті перепадів температурних показників, на дорогах може утворюватися ожеледиця. Відтак жителів краю просять бути обережними.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також