Мама та син разом вишивають: виставка в тернопільській бібліотеці. Фото

«Бісерні фантазії на полотні» показали 21 грудня у Тернопільській обласній бібліотеці для дітей. Захід проходив в межах проекту «Файне єднає», що впроваджується Міжнародною організацією з міграції та Європейським союзом аби адаптувати внутрішньо переміщених осіб.

До експозиції увійшли роботи талановитих мешканців Тернопілля, які не уявляють свого життя без мистецтва.

— Перлинами виставки стали вишиті бісером картини та ікони авторства родини Савіцьких – пані Іванни та її синочка Василя. Мама і син радо поділились з присутніми секретами сімейної «творчої кухні», до якої входять ще двоє старших Василькових братів і в якій завжди панують любов та взаємна підтримка. Про те, як хлопцю вдається поєднувати навчання у школі із ще одним палким захопленням – малярством, глядачам розповіла керівниця художнього гуртка – Ірина, — розповідає Уляна Пилипчук, працівник бібліотеки.

Крім того, гостя подякувала працівникам бібліотеки за можливість презентувати твори здібних гуртківців, а також запросила юних переселенців завітати до Станції, аби продовжувати розвивати свої таланти, або й спробувати себе в чомусь новому. 



Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також