Топ-5 унікальних весільних тортів від фудблогерки Насті Ганджі з Тернополя

Фудблогер Настя Ганджа ("Настя Спекла") пече унікальні торти, макарони, кекси та ще багато оригінальних десертів.  Спочатку її основними замовниками були друзі, рідні та знайомі. Зараз про дівчину знає вся Україна, а її торти стають чудовим доповненням будь-якого свята.

Нагадаємо, що кондитерською справою дівчина почала займатись під час декретної відпустки. Читала різні блоги, готувала спочатку основні страви, а з часом перейшла на випічку. Паралельно цікавилася й фотографіями, щоб свої вироби викладати в "Інстаграм".

В майбутньому дівчина мріє відкрити власну кондитерську, наразі ж усі роботи Насті можна побачити в мережі.

"Останній весільний тортик цього року, в моєму улюбленому ніжно голубому кольорі. Чоловік, який забирав тортик, казав "як можна таку красу з'їсти ? Сфоткаємо і заховаю"

"Суботній весільний тортик, прикрашений живою орхідеєю. Дуууже переживала за нього, але наречена лишилася задоволена, а я щаслива".

"Весільний тортик для дуже красивого весілля, везли його в Збараж, ох там шматок дороги був, а як місцями підкидало на ямах, але все добре доїхало. Низ: шоколадно-полуничний з бананами. Верх: янгольський з білим шоколадом та вишнею"

"Останнім часом більшість замовленнь на весільні торти саме з такими мазками, чому я тільки рада, адже мене процес "мазюкання" дуже розслабляє".

"Синій-мій улюблений колір, тому з цим весільним тортиком особлива любов. Вага 5кг з хвостиком , що всередині забула???????? Адже тортик робила місяць тому".




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також