Тернополянка пошкодувала собак і втратила роботу. Фото

Потребує допомоги жінка, яка втратила роботу через власну доброту. Колись вона пошкодувала собак, а потім залишилась без засобів для існування. Про це розповідають на сторінці зоозахисної організації "Вірні друзі".

— Якось вранці на своєму подвір'ї вона побачила собаку, пошкодувала, накормила, а та за кілька днів віддячила цуценятами. А далі до болю знайома ситуація: хлопчиків роздали, дівчатка залишились... Потім разом з односельчанами знайшли коробку з цуценятами: "Ти візьми, а ми допомагатимемо, ", — обіцяли люди. І знову дівчатка залишились. У жінки 10 собак: дві дорослі, 3 —  майже по рокові, 5 — піврічних. Через собак жінка втратила роботу, бо вона потребувала тривалої відсутності вдома, а залишити собак нема на кого.  Крізь сльози жінка благає про допомогти прилаштувати хоча б когось Але найстрашніше, що жінка уже не в змозі прогодувати таку кількість тварин. Тому дуже прошу усіх небайдужих допомогти зібрати харчі для цих собачок: крупи, макарони, печиво типу "Марія", сухий корм, м'ясні консерви, м'ясні продукти (субпродукти, курячі шиї тощо). Десь на початку наступного тижня ми плануєм відвезти передачу, — йдеться в повідомленні.

Продукти можна приносити у "Крамничку для тварин", що на Рєпіна, 18 та ювелірну майстерню, що на Лесі Українки, 4 (ресторан Рандеву), ринок 15 Квітня, торгове місце 206, або за домовленістю. Довідки за тел. 068 445 24 46.



Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також