Топ-5 тернопільських інста-блогерів

Кожен день сотні і тисячі користувачів викладає величезну кількість фотографій у популярну програму "Instagram". Проте, не усім таланить зібрати безліч підписників та лайків під своїм постом чи фото, а тим паче заробити на цій соціальній мережі. 

Найпопулярнішою інста-блогеркою міста наразі є Таня Пренткович. У молодої мами 144 тисячі підписників. Її публікації щодня набирають по 20-40 тисяч лайків. 

В мережі вона розповідає своїм підписникам про власне життя та додає красиві модні світлини. Інстаграм Тані наповнений фотозвітами з прогулянок, часто з'являються сімейні фото, дівчина багато уваги приділяє своєму синові. 

Також Тетяна пише у постах про одяг, прикраси і ділиться корисною інформацією з дівчатами. 

Цитата з Інстаграму:

— Давайте допоможемо розібратися! на що ж нам треба більше звертати увагу))) на якісні цікаві фото чи приділяти більшість часу текстам? Я вважаю, що інстаграм все таки є фото мережею) де на першому місці якісні світлини. спочатку людина бачить картинку, а вже тоді вирішує чи читати текст під нею, — пише блогерка у себе на сторінці.

На другій позиції в Тернополі блогерка та модель Ілона Тексомоліка. У неї 81 тисяча підписників.

Основне наповнення  —  це особисті фотографії Ілони. Сторінка заповнена в однаковій кольоровій гамі, а публікації виконані в єдиному стилі. Щодня дівчина працює над вдосконаленням своєї сторінки, приділяє багато часу створенню і обробці світлин.

Цитата з Інстаграму:

— Як навчитися позувати на камеру, поради з власного досвіду. Дивіться багато фешн журналів, роликів на YouTube, блогів в інста з позами та рухами справжніх моделей. Намагайтеся відтворити те, що ви бачили. Чим більше практикується, тим краще виходить.Також є багато інформації на YouTube як правильно ставати в пози. Наприклад, якщо у вас широкі плечі, то краще стояти трішки боком до камери. Якщо одну ногу виставляти трошки в перед і стояти на пальчиках, то вони виглядають візуально довші. Не можна сильно притискати руки до корпусу, бо тоді вони виглядають товстішими. Якщо у вас фотосет на вулиці і ви соромитеся, то просто не звертайте увагу на інших, люди вже давнини давно звикли до того, що всі всюди фоткаються. Ви такі не одні, — Ілона Тексомоліка.


Третя у рейтингу Аліна Френдій. Фешн блогер та дівчина відомого у Тернополі юного ресторатора Петра Заставного. У дівчини 106 тисяч підписників. Сторінка тернополянки наповнена світлинами з подорожей, буденними історіями та фешн-порадами. 

Цитата з Інстаграму:

— Про взуття на осінь: високі боти ідеальний варіант для довгих струнких ніг , тому, самі розумієте,що тут є обмеження. Але в будь-якому випадку цей варіант є хорошим прикладом, щоб зробити акцент, ну і підходять практично під все!, — Аліна Френдій.


Четверту позицію займає Наталя Литвин. Тернопільська журналістка пише і поширює інста-історії про їжу, рецепти. Розповідає про косметику та догляд за собою. Зараз за дівчиною слідкує 61 тисяча підписників.

Цитата з Інстаграму:

— В мене ранок починається традиційно з 1-2 склянок теплої води. Багато хто питає, чому тепла. Пояснюю. Хоч і холодна вода здається смачнішою і більш освіжаючою, але набагато краще пити на голодний шлунок саме теплу, бо вона корисніша для здоров'я. Якщо це взяти собі за звичку, то з часом гарантовано побачите позитивні зміни в організмі. Як мінімум - виведете токсини, максимум - скинете пару зайвих кг, — Наталя Литвин.

У топ-5 також потрапила і відома жартівниця Таня Песик. Інстаграм тернополянки наповнений фотографіями з відомих телепроектів та гастролей. У Тані 103 тисячі підписників.

Цитата з Інстаграму:

— Виявляється на Кіпрі можна відпочивати і не 10-14 днів, достатньо і трьох. Ми встигли всьо! Мені шоб загоріти-згоріти достатньо було і двох годин, — Таня Песик.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також