Скандальний священик, який забудував парк у Тернополі, виганяв журналістів та активістів. Відео

У Свято-Троїцькому духовному центрі, що в Тернополі на вулиці Злуки, розгорівся новий скандал. Скандально відомого настоятеля Анатолія Зінкевича запідозрили в тому, що він незаконно захопив територію. Сам настоятель зустрів активістів погрозами та намагався вигнати.


— Про цю тернопільську крадіжку дискутують давно і з обуренням...Але нарешті поставлено офіційну крапку - інспектори контрольного управління Держгеокадастру зафіксували, що Свято-Троїцький духовний центр, що на Злуки, незаконно відгородив пів гектара землі у парку Національного відродження... З приводу захоплення складено акт і припис. Керівництво церкви також порушує і цільове призначення культової споруди - одне з приміщень орендує лікар-ортопед... Коли цивілізовані аргументи закінчились, настоятель отець Анатолій обізвав активіста Михайла Іваненка "п'яним", хоча той був абсолютно тверезим! А ще суворий отець пообіцяв звернутись до міськради, щоб влада додала йому ті 50 соток. Так шо, депутати, готуйтесь, — пише в себе на сторінці журналіст Сергій Сінкевич. 


Нагадаємо, настоятель храму Анатолій Зінкевич був замішаний в багатьох скандалах. Так, його затримували, коли він порушував правила дорожнього руху, тоді священик хамив патрульним. Пересувається священик на "Крайслері", який, за його словами, йому подарували. 

Крім того, священика звинувачували у п'янках та перелюбі з чужими жінками. 

Священик розбудовує духовний центр, а частину приміщень він здає в оренду лікарям.




Редакція ДОБИ

Опис відсутній


Читайте також