"Жіночко, вже 12 година ночі, чого ви дзвоните?", - відповідь швидкої на дзвінок матері, дитина якої хвора вірусом Коксакі

У селі Білозірка, що на Лановеччині, спалах вірусу Коксакі. Батьки обурені бездіяльністю лікарів та санітарних установ.

У мережі facebook шириться інформація про спалах вірусу Коксакі у селі Білозірка на Лановеччині.

20 діток вже захворіли.Це діти дошкільного та молодшого шкільного віку, у всіх присутнє висипання та висока температура,  розповідає  жителька села Білозірка.

Проте місцеві лікарі проявили повну байдужість до ситуації. Вони заявили, що вірусом хворі лише двоє літей, бо інші до них не зверталися. Хоча батьки стверджують, що повідомляли лікарів про хворих діток.

Санепідемстанція відвідала село Білозірка та, не здійснивши жодних заходів, поїхала.

" Тепер батьки збирають гроші на засоби повної дезінфекції садочку. А хіба не вони самі мають дезінфекувати садочок? Чому, викликаючи швидку допомогу, я змушена ще нагадати їм для чого вони там взагалі потрібні, бо після прохання приїхати до дитини в якої температура близько 40 градусів почула у відповідь "жіночко, вже 12 година ночі, чого ви дзвоните,не могли раніше подзвонити"!!!!!!! Це нормально? 
Всі батьки дуже занепокоєні тим,що нічого не відбувається і чому не приймаються ніякі міри боротьби з вірусом,який тільки поширюється і вражає найменших",  пише жителька села.



Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також