Презентували першу італійсько-українську комедію, де одну з ролей зіграв хлопець з Тернополя

У кінотеатрі "Сінема Сіті" презентували українсько-італійський комедійний фільм "Ізі". Стрічка вже зібрала у прокаті 7,5 млн грн. Починаючи з листопада, фільм вийде в Китаї. Також продані права на територію Туреччини. 

Стрічка про 40-річного італійця-невдаху на ім'я Ісідоро, який переживає скрутні часи. Він має депресію, живе з мамою, а з кар'єрою гонщика «Формули-3» Ізі розпрощався через те, що одного разу заснув на перегонах.

Проте, його брат Філо доручає йому перевезти тіло загиблого українського заробітчанина-маляра Тараса на угорсько-український кордон. Однак, на кордоні його ніхто не зустрічає, і він вирішує самотужки шукати в Україні місце народження та майбутнього спочину українця.

Презентувати фільм у Тернополі приїхала акторка Вероніка Шостак, яку до цього можна було побачити у стрічках «Брати. Остання сповідь» та «Поводир». Також розповісти про фільм приїхав продюсер Олег Щербина.

У одному із епізодів стрічки знявся молодий актор з Тернополя Володимир Кучма. Він зіграв роль буфетника.  

 Це дуже цікаве співпадіння, оскільки я не планував бути сьогодні в Тернополі і не думав, що потраплю на презентацію фільму. Фільм досить цікавий, історія  неоднозначна. Це не є голлівудський блокбастер, а більше  фестивальне кіно і трохи складно, мабуть, глядачам сприймати та дивитись стрічку. Проте, фільм є досить поетичний. Тому не критикуйте його по якихось загальним критеріям,  зазначив Володимир.   

Квиток на фільм у Тернополі коштує 55 гривень. 






Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також