У Тернополі на даху будинку провели посвяту студентів

У п’ятницю,15 вересня, першокурсників юридичного факультету ТНЕУ прийняли до студентства. Посвята відбулася на даху корпусу ЮФ.

Першокурсники, щоб потрапити на дах семиповерхового будинку, разом зі своїми кураторами проходили квести під назвою «Сьоме небо». На кожному поверсі їх чекала людина із завданням та пропуском до наступного квесту. Завдання були різні: швидко завчити й розповісти вірш охоронцеві, спільно побудувати високу вежу з паперу, розгадати логічну задачу від секретаря, знайти в бібліотеці потрібні сторінки в книзі й скласти кодове речення, зіграти «Крокодила» зі старшокурсниками тощо.

На даху, декан юридичного факультету Сергій Банах разом із заступниками та студентським активом привітали 259 новобранців разом з їхніми наставниками, які йшли по червоній доріжці.

Старости груп по черзі зачитували урочисту обітницю, молодь дружно і віддано присягала бути вірними науці, честі, гідності, не зраджувати обраній справі, не допускати в серце зневіру і байдужість, свято служити професії, бути патріотами свого народу. Кожен першокурсник свої слова присяги підтвердив підписом на прапорі юридичного факультету.


Після урочистої частини першачків запросили на простору галявину перед корпусом, яку креативні організатори облаштували в стилі кантрі: солом’яні тюки, палети, дерев’яні диванчики та крісла-мішки, оригінально декорована фотозона та сцена.

Старшокурсники запропонували ігрові завдання: намалювати емблему своєї групи, відгадати пісню, скласти колективного вірша про свою групу та юридичний факультет, придумати квест для наступників. Разом з кураторами усі танцювали флешмоб під розкритим факультетським стягом, який об’єднав в єдине ціле усіх учасників дійства: студентів, викладачів, керівництво.



Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також