Затримали банду "домушників", які грабували жителів Зборова

Троє злодіїв з Львівщини відповідатимуть у суді за крадіжки. Вони пограбували два будинки у Зборові, один у Теребовлі.

 За словами начальника відділення слідчого відділу ТВП ГУНП в Тернопільській області Павла Підперигори, першу крадіжку правоохоронці зареєстрували ще 16 травня 2017 року. Того дня злодії проникли до квартири місцевого мешканця та винесли гроші й золоті вироби на суму майже сорок тисяч гривень.

Рівно через місяць злочин повторився і шлях проникнення був ідентичний попередньому - пошкодження серцевини врізного замка. 16 червня жертвою крадіїв стали ще одні власники помешкання Зборова.

Крадії проникли до житла і винесли комп'ютерну техніку та золоті прикраси. Проте втекти злодіям не вдалося. Їх затримали оперативники Зборівської поліції в той момент, коли тріо намагалося виїхати на автомобілі марки Audi А4 за межі області. У чоловіків вилучили трубний ключ та викрутку.

Павло Підперигора каже, що у скоєному зізнався лише один з них. Двоє інших стверджують, що лише допомагали. У ході проведених слідчо-оперативних заходів з'ясувалося, що дані особи причетні ще до кількох крадіжок у Теребовля та Львівській області. На злочин йшли вранці, квартиру обирали навмання. Брали лише непримітні речі, невелику побутову техніку, золото та гроші. Крадене продавали.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також