У Тернополі ошукали жінку, яка підібрала чужий гаманець

Пенсіонерка з Тернополя втратила п'ять тисяч двісті гривень. Жінка стала жертвою двох аферистів. Відомо, що підстерегли тернополянку у одному з відділень банку. 

Чоловіки стежили за відвідувачами фінансової установи, приглядалися, хто і яку суму знімає з рахунку. Після того, як готівка опинялася в сумці, один з шахраїв непомітно йшов за обраною жертвою, а інший в цей час кидав під ноги гаманець із фальшивою готівкою,  повідомив начальник сектору відділу кримінальної поліції Віктор Демчан.

Жінка каже, що дорогою побачила портмоне, але підняти його не встигла. Його підібрав інший чоловік і запропонував знахідку розділити навпіл.

Коли гроші були поділені, до них підбіг ще один чоловік і почав звинувачувати обох у крадіжці гаманця та грошей. Пригрозив викликати поліцію.

Після цього аферист-спільник повернув гроші. Вирішила віддати знайдене і пенсіонерка. Вона відрахувала необхідну суму, але невідомий, скоріш за все заламав купюри і сказав, що не вистачає двох тисяч. Як результат - жінка віддала не фальшиві гроші, а кошти, отримані в банку, та й в два рази більшу суму.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також