Журналістка TV-4 Мар'яна Судова: "Після відвідин Кропивницького — Тернопіль ще кращий"

Живу в Тернополі понад десять років, закінчувала останніх два роки в школі й вчилася в університеті. Складала ЗНО коли було не обов’язково. Тести були пробні, зі школи відсилали декількох. Документи подавала на філологію, журналістику та історичне. Вступила на державне, мала ще додаткові бали. У школі навчалася набагато краще, ніж в педагогічному.  

Родом з Хмельницької області, але жити в Тернополі подобається. Зважаючи на те, що працюю журналістом, часто їжджу іншими містами України, порівнюю, і бачу переваги. Тернопіль рідний, нещодавно побувала в Кропивницькому, відтоді своє місто ще краще. Спробувала б переїхати, наприклад до Львова, але не надовго.

Журналістом на ТV-4 працюю більш як п'ять років. Раніше працювала в інтернет-газеті «Доба». А взагалі дописую в газети ще з восьмого класу. Люблю розпитувати людей, інколи спиняєш і не сподіваєшся на розмову, а людина говорить щиро й багато. Часто передбачаєш у тернопільській погоді хто ж прочитає її, та прогнози не завжди справджуються. Важливо з кожним знайти щось спільне.


Наталя Колодій

Опис відсутній


Читайте також