Вода з піною і з різким запахом, — тернополяни скаржаться на воду з автомату на Коновальця. Фото

У соцмережах скаржаться на автомат з водою, що розташований на вулиці Коновальця. Як йдеться в повідомленні у спільноті Від Тарнополя до Тернополя, вода має різкий запах та з піною.

Подібні випадки трапились і з інших мікрорайонах міста.

— Не набирайте ніколи воду з подібних баків, краще купіть в битилках, або наберіть в джерелі, сюди дають антибіотик в воду, щоб вона не портилась, якщо набрати воду в бутилку і поставити її під сонце на підвіконник то буде страшний запах анальгіну, не травіться і не ведіться, що це лікувальна вода там Зарваниці чи ще звідкілясь, — написав користувач Андрій Рябий.

Нагадаємо, що в кінці травня працівники поліції повідомили, що вода у кількох автоматах в Тернополі є непридатною для вживання. Як з`ясували правоохоронці, питну воду набирали не з артезіанських свердловин Збаражчини, як вказано у рекламі товару,а черпали з колодязя, що знаходився на території санаторію у Петрикові Тернопільського району.

За словами, оперативників, з колодязя воду закачували у водонапірну башту, а звідти вона потрапляла у баки, призначені лише для використання під кормовиробництво для тварин.



Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також