Відбувся чин поховання Володимира Стаюри. Відео



Сьогодні попрощалися із Володимиром Стаюрою, головою Тернопільської "Свободи", учасником АТО. Піша процесія йшла до Микулинецького кладовища. Священик під час Літургії повідомив, що першого вересня, 26 років тому, Володимир Стаюра разом зі своєю дружиною Любою взяли шлюб. 

Провели в останню дорогу Володимира Стаюру  рідні, друзі, побратими зі всієї України, тернополяни, – інформує прес-служба Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Прощалися зі свободівцем в Архикатедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці. Траурна процесія вирушила до Микулинецького кладовища.

На похороні було багато "свободівців" із прапорами партії. Олег Тягнибок, лідер "Свободи", теж був присутній під час прощання. 

« Володя був еталоном українського націоналіста. Він був надійною людиною, умів навколо себе гуртувати інших. Він не просто чітко виконував вказівки, але й завжди проявляв ініціативу. Його поважали, шанували, він був беззаперечним авторитетом. Його життєвий шлях викликає велику повагу. Він завжди був на передовій боротьби. Він перший підняв український прапор над тернопільською ратушею. Він був перший на революціях. Він був першій на війні», – поділився Олег Тягнибок.

Відео: beztaby.te.ua


Ольга Фірман

Опис відсутній


Читайте також