Будівельна компанія «Матла» працює більше 14-ти років: Як все починалося

Вже понад 14 років  в Тернополі працює будівельна компанія «Матла». Перший камінь під будівництво першого будинку був закладений ще в 2001-2002 році, каже директор фірми Андрій Матла. Свіжі ідеї, підземні паркінги, дитячі майданчики – компанія споруджує не просто багатоповерхівки, а повноцінні житлові комплекси.

- Взагалі-то до цього ми займалися торгівлею. Перший наш будинок, який ми викупили – це незавершене будівництво, яке вела облспоживспілка. Там було збудовано лише 3 поверхи. В 90-тих роках будівництво було призупинене, - згадує Андрій Матла.

Спочатку там хотіли збудувати бізнес-центр для проведення торгівлі, однак, згодом було прийняте рішення спорудити там будинок.

- Приблизно в 2001-2002 році ми його викупили і хотіли зробити бізнес-центр під свій вид діяльності – торгівлю. Дійшли до висновку, що можна збудувати хороший будинок. Так я очолив напрямок по будівництву, - каже пан Андрій.

Андрій Матла розповідає, що з напрямком будівництва був давно пов’язаний. Чоловік любить свою роботу, але головне для нього те, що результат подобається людям.

- Перший наш будинок знаходиться на вул. Тролейбусна, 17. Будівельні роботи ми почали в 2013 році. За цих 14 років, що ми проводимо діяльність, маємо ряд хороших будинків, які є окрасою міста Тернопіль та мають відповідний естетичний вигляд. Це повноцінні комплекси, де є все: від магазинів, аптек до фітнес-центрів, - говорить директор компанії.

Побачити будинки компанії «Матла» можна на вулицях Лучаківського та Тролейбусній, що на масиві «Дружба», а також на вулицях Сахарова та Злуки. Зараз будівництво триває на Київській.

Будівельна компанія «Матла» ніколи не стоїть на місці. Вона слідкує за сучасними тенденціями та впроваджує нові ідеї.

- За цей період в кожному будинку ми намагаємося щось удосконалювати, давати нове, використовувати свіжі рішення та ідеї. Ми слідкуємо за тенденціями на ринку України, а також переймаємо досвід країн Європи. Двічі на рік їздимо в інші країни, дивимося, які є течії та бачення. Ми намагаємося завжди бути в тренді та впроваджувати нові ідеї на будівельному ринку Тернополя, - додає Андрій Матла.

До слова, народився чоловік у Львові. Але там був лише рік часу і все своє життя прожив на Тернопільщині.

Будівельна компанія «Матла» традиційно підтримує у Тернополі проведення культурних та спортивних заходів. Фестивалі, міські конкурси, вистави – це все відбувається в нашому місті за підтримки соціально-відповідальних підприємств.

Всі ми пам’ятаємо, як цієї зими аномальний снігопад завдав шкоди Тернополю. Наслідки стихії ліквідовували декілька днів. Саме в такий важкий час для міста місцеві бізнесмени підтримали рідне місто. Розчищати Тернопіль від снігу почала допомагати техніка будівельних компаній.

Окрім інших до розчищання снігу долучилася будівельна компанія «Матла». Її директор, Андрій Матла каже, що люди самі почали звертатися з проханнями про допомогу. Їхня техніка розчищала двори на різних вулицях міста.

- Наша компанія не стоїть осторонь життя міста та його мешканців. Ми завжди долучаємося до різноманітних проектів та акцій, адже за молоддю майбутнє нашого міста та країни. Саме тому, подібні ініціативи потрібно підтримувати та надавати допомогу у їх, - каже чоловік.

На підприємстві Андрія Матли працює кваліфікований, досвідчений і творчий персонал. Архітектори, конструктори, інженери-будівельники, декоратори та інші фахівці – ці люди працюють, щоб Тернопіль став кращим та красивішим.




Юлія Швець

Опис відсутній


Читайте також