Аферист Нагута після «Хеліксу» подався в антикорупціонери

Засновник фінансової піраміди «Хелікс» Дмитро Нагута вирішив боротися із корупцією. Він став одним із активістів ГО «Стоп корупції» і опублікував відповідне фото в мережі, пише сайт Тернополяни. 

Координаторами проекту "Стоп корупції" є Роман Бочкала та Богдан Хмельницький. Як йдеться на офіційному сайті, "громадська організація «Стоп корупції» є неприбутковою незалежною організацією, що провадить журналістські розслідування і правозахисну діяльність з метою запобігання зловживанню владою, протидії корупції і сприяння демократичним перетворенням в Україні.

Нагадаємо, що за словами поліції, Нагута заборгував ошуканим вкладникам фінансової піраміди "Хелікс" майже 45 млн грн. Будь-якого добровільного відшкодування коштів потерпілим, про яке запевняли організатори фінансової піраміди, так і не відбулося. 

На даний час до поліцейських у якості потерпілих звернулися більше 500 осіб. Переважно це жителі Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Вінницької областей, міста Києва. Серед заявників є й громадяни Італії, Ізраїлю, Німеччини, Молдови, Казахстану, країн Прибалтики. 




Сергій Балуцький

Опис відсутній


Читайте також